Forside
24 timers turistinformation og gratis internet i Odenses gader

Som den første by i Danmark kan Odense tilbyde gratis internet i det offentlige byrum, når 8 interaktive infostandere går i luften fra den 21. april 2005. Infostanderne fungerer også som elektroniske byguides.

Elektronisk byguide 24 timer i døgnet
Med et tryk med fingeren på de nye interaktive skærme er svarene, inspirationen og informationen lige inden for rækkevidde 24 timer i døgnet på både dansk, engelsk og tysk.

Send en foto-eller videohilsen
Informationerne kan du tage med dig videre på mobiltelefonen eller sende dem hjem til e-mailen. Og så kan du da lige benytte chancen for via det indbyggede kamera at sende en anderledes og personlig foto- eller videohilsen fra Odense.

Hot Spots
Et Hot Spot gør det muligt via egen pc at logge sig gratis på internettet. Få adgang til hele verden midt på Flakhaven. Tjek din mail på Brandts Klædefabrik eller få de seneste fodboldresultater, mens du venter på bussen. Tag din studiegruppe under den ene arm og pc´en under den anden og nyd en cappucino, mens I arbejder.
 
Til at begynde med bliver det muligt at benytte hot spot funktionen via infostanderen ved Odense Turistbureau. Inden for kort tid vil de øvrige fem hot spots også være aktive. Odense er den første by i Danmark, der kører et pilotprojekt, hvor der tilbydes gratis internet i det offentlige byrum.


Her finder du infostanderne:

> Klingenberg (2 stk.)
> Odense Turistbureau
> Hjørnet af Vestergade/Kongensgade
> Brandts Klædefabrik
> Sortebrødre Torv
> Odense Banegårdcenter
> Outlet Fyn"DER ER SAA DEJLIGT I BYEN ..."